Over Dimphy Verdiesen Fotografie

Hallo! Ik ben Dimphy Verdiesen, een eigenzinnige fotografe met een voorliefde voor portretfotografie. In 2013 ben ik in afgestudeerd aan het AKV St. Joost in Breda en kort daarna was het voor mij duidelijk dat ik graag iets wilde opbouwen dat echt van mijzelf is.
Dimphy Verdiesen Fotografie was een logische volgende stap en stelt mij in staat om mensen een blik te gunnen in de wereld zoals ik deze zie. Mijn kijk op mensen en hun emoties zijn dan ook bepalend voor mijn eigen werk en de kennis en ervaring die ik hiermee opbouw zet ik in om persoonlijk advies op maat te leveren. Voor maatwerk opdrachten neem ik dan ook graag de tijd om met persoonlijk contact uw wensen om te zetten in een professioneel eindresultaat.
Op deze website vindt u een aantal indrukken van mijn portfolio. Dat bestaat uit zowel eigen werk als werk in opdracht en vormt een persoonlijke selectie van verschillende soorten fotografie.

Tot slot probeer ik met Dimphy Verdiesen Fotografie ook mijn passie door te geven. Een goed voorbeeld hiervan is Broekzak Fotografie; een workshop die mensen leert om het maximale te halen uit hun smartphone, door middel van kleine tips en leuke opdrachten.

Interesse?

Tot zover Dimphy Verdiesen maar wie bent u als ik vragen mag? Graag ga ik het gesprek aan om daar achter te komen. Laat hieronder uw email-adres achter en ik neem contact met u op. Liever zelf een mailtje sturen? Dat kan natuurlijk altijd! info@dimphyverdiesenfotografie.nl